Een boot huren in Utrecht

Overweeg je een sloep te huren in de omgeving van Utrecht? Begin dan je avontuur op de krommerijn in Bunnik. Gelegen op slechts enkele kilometers van hartje stad Utrecht. Een geweldig startpunt op een prachtige locatie: namelijk bij kasteel Camminga.

Waarom een boot huren in de omgeving Utrecht?

Heb je iets te vieren? Een babyshower, verjaardag of jubileum? Organiseer je een uitje met vrienden, familie of met collega’s? Een sloep huren in Utrecht is natuurlijk áltijd een goed idee!

Lekker relaxt achterover zitten, varen en genieten van al het moois om je heen. Dat doe je natuurlijk het liefst in goed gezelschap met een lekker hapje en drankje erbij. Zeg nou zelf, dan kan je dag eigenlijk al bijna niet meer stuk.

Met een heerlijk gangetje van maximaal zes kilometer per uur, vaar je met je gehuurde sloep zo een eind weg. Geen haast, geen schema. Jij, samen met jouw bemanning de dag doorbrengen zoals jij dat wilt.

Besluit je even te stoppen bij een gezellig café langs de gracht voor een hapje of een drankje? Goed idee! Kan je gewoon doen. Wil je even de tijd nemen om een paar foto’s te maken van de mooie groene omgeving, schilderachtige bruggen en historische gebouwen? Geen probleem.

Sloep huren in Bunnik slimme start

Sinds de zomer van 2023 is het mogelijk een boot te huren in Bunnik. Een pittoresk dorpje in de gemeente Utrecht op slechts enkele kilometers van de stad Utrecht. Niet alleen met de auto goed bereikbaar via de A12, maar ook leiden de vele fietspaden hiernaartoe.

Parkeren doe je eenvoudig én gratis bij de Landgoederij aan de Cammingalaan in Bunnik. De aanlegsteiger ligt een paar honderd meter verderop naast het achtergelegen idyllische Kasteel Cammingha.

Een zeer gewilde trouwlocatie pal aan de Krommerijn. De prachtige natuur en de stilte zo vlakbij de stad zal je doen verbazen. Vanuit hier stap je in je gehuurde sloep en kan de tocht over de Krommerijn, richting Utrecht of Werkhoven beginnen.

Met de fiets van Utrecht naar Bunnik

Ga je met de fiets? Dan zijn er onderweg genoeg leuke bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om even aan te doen. Zo kan je nog even stoppen bij Fort Vechten voor een lekker kopje koffie en misschien wel een bezoek aan het Waterlinie museum. Ontdek nieuw en oud Amelisweerd en het prachtige bos van Rhijnauwen.

Een boot huren in Utrecht, huur bij ons een sloep

Varen met je sloep over de Kromme rijn naar Utrecht of Werkhoven

Het leuke aan en vaartocht over de kromme rijn, is dat je kan kiezen welke kant je uit gaat. Wil je de drukte van de stad opzoeken? Of vaar je liever richting Kasteel Beverweerd in Werkhoven?

Aan jou de keuze. Richting Utrecht vaar je door de prachtige bossen van Rhijnauwen langs Theehuis Rhijnauwen via Amelisweerd richting de Singel van Utrecht. Vanaf de singel kan je links- of rechts af om de Utrechtse grachten te ontdekken.

Niets leuker om een rondje singel langs alle gezellige terrassen van Utrecht te varen en heerlijk mensen kijken. Of misschien heb je langer de tijd en ga je via de Weerdsluis de vecht op. Hier vaar je richting Breukelen en gluur je onderweg de tuinen in van de prachtige landhuizen.

Wellicht dat je nog even aanlegt bij een leuk restaurant voor een lekkere lunch onderweg. Kortom, varen in Utrecht en een boot huren aan de krommerijn is de perfecte manier om deze prachtige stad te ontdekken of eens van een andere kant te zien.

Sloep huren omgeving Utrecht: vaarbewijs nodig?

Goed nieuws, een vaarbewijs voor onze boot is niet nodig. Wel is het van belang je aan de maximale snelheidslimiet van zes kilometer per uur te houden. Hier wordt namelijk op gecontroleerd. Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal 10 personen.

Dus, waar wacht je nog op? Ga lekker bootje varen in de omgeving van Utrecht. Trommel je vrienden op, plan een dagje uit, en huur die sloep. Het wordt een dag vol plezier, ontspanning en mooie herinneringen.

Vragen?


0346 745 088

06-21687111

[email protected]